izrada web stranica - web dizajn - Hrvatska

 
Izrada web stranica Izrada web stranica i internet marketing design-ERS
Pretraži design-ERS.net
Design-ERS home
 
Design web stranica - web dizajn
 
Graficki dizajn
 
Portfolio
 
Kontakt
 
Internet marketing
 
Blog
 
Google

Web preporuka:
Meridijani (Hrvatski zemljopis) - časopisa za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja

Meridijani - časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja
Mediterano
Tourist Agency - Vela Luka

Izrada web stranica.

Izrada web stranica prilagođenih pretraživačima!

Design-ERS izrada web stranica - Internet je od svog postanka do danas prolazio i prolazi kroz niz promjena u smislu razvoja i upotrebe. Usavršavanjem tehnologija i programskih jezika internet se sve više okreće korisnicima koji su na ovaj način odlučili obaviti kupnju, rezervirati let, plaćati račune, bukirati smještaj za odmor, itd. Stoga i naručioci izrade web stranica sve više važnosti pridaju ovim činjenicama.

Tvrtke koje danas svoju prodaju preusmjeravaju na online prodaju ili se isključivo bave takvom djelatnošću, brzo su shvatile da je to jedan od najisplativijih oblika poslovanja. Ovisno o poslu kojim se bavite ili se namjeravate baviti te njegovom obujmu, zahvaljujući internetu Vaša tvrtka može imati samo jednog uposlenika. Za to će naravno biti odgovorna kvaliteta izrade web stranica i njihovo daljnje održavanje.

Vjerojatno ste pretražujuci internet u potrazi za tvrtkom koja izrađuje web stranice zaključili da je izbor velik i raznovrstan. Cijena izrade web stranica nije mala i često prelazi vašu spremnost za takvim ulaganjem. Daljnja ulaganja u njezino kasnije održavanje Vas sve više udaljavaju od početne zamisli kako je izrada web stranica dobra "ideja".

Mi u design-ERS smatramo da je ideja dobra ako se izradi web stranica pristupi na način koji će kasnije donijeti obostrano zadovoljstvo.

izrada web stranica 012Web stranice i kako ih mi vidimo

    Možemo ih podijeliti u tri osnovne grupe:
  • Informativne web stranice
  • Prezentacijske web stranice
  • Komercijalne web stranice

Daljnje proširenje odnosi se na njihove međusobne kombinacije. Izrada svakog tipa ili njihovih kombinacija iziskuje stručnost, iskustvo i naravno poznavanje Vaših želja te namjere izrade web stranica.

Bez obzira kojoj grupi pripadaju, kakvog su karaktera, čemu služe i koja im je namjera, web stranice moraju biti lako upotrebljive i lako dostupne.

Pod lako upotrebljive podrazumijevamo da je njihovo korištenje "surfanje" prilagođeno svim korisnicima bez obzira na njihovu "spretnost" ili poznavanje interneta i njegovo ispravno korištenje.
Npr: Kad je u pitanju izrada web stranica komercijalnog ili prezentacijsko komercijalnog tipa naročitu pažnju treba posvetiti činjenici da:

izrada web stranica 009

Korisnici ne dolaze na vašu stranicu da se dive njenom dizajnu isto kao što ne dolaze u vašu tvrtku da se dive njenom interijeru. Njih interesira ponuda!

Svakako da je nekakva laskava nagrada za dizajn i izradu od uglednog časopisa ili web stranice dobrodošla u smislu vašeg poslovnog ugleda i ugleda vaših web stranica, ali to Vašim korisnicima neće pomoći kod pronalaženja Vaših web stranica i kod njihove upotrebe.

Kakve nam koristi od nagrade za dizajn kada u tom dizajnu korisnici nemogu uživat jer vaše stranice ne pronalaze, koliko god pokušavali. Nagrada za dizajn nije priznanje vašoj tvrtci za kvalitetnu ponudu, već priznanje i reklama dizajnerima koji su je izradili i "instituciji" koja je nagradu dodijelila.

Isto tako, kod izrade web stranica treba obraćati pozornost da su iste jednako vidljive na svim zastupljenijim internet preglednicima. Internet preglednici su programi instalirani na računalima, a koriste se kod pretrage i pregleda sadržaja interneta i internet stranica. Zbog nekompatibilnosti preglednika različitih proizvođača, lako se može dogoditi da jako važan dio vaše stranice bude pogrešno prikazan ili uopće neprikazan. Do takvih pogrešaka najčešće dolazi zbog želje da se vizualnim efektom utječe na korisnike.
Da bi jednom izrađene web stranice opravdale ulaganja i ostvarile svoju namjeru, moraju naći put do korisnika ili olakšati korisnicima njihovo pronalaženje. O svemu tome možete iscrpnije čitati u našem članku Internet marketing.

izrada web stranica 002

Izrada web stranica design-ERS

Design-ERS shvaća web stranice i njihovu izradu kao svima lako dostupno i lako "štivo". Cijena izrade naših web stranica je pristupačna i izradi se pristupa sa stajališta Vaših želja, potreba i namjera.

Ako vam prvenstvena namjera web stranica nije kićenje nagradama za dizajn, cijena izrade web stranice ne mora biti nešto što si nemožete priuštiti, nešto što vam se čini preskupo, pa od izrade odustajete ili se zadovoljavate jeftinijim rješenjima koja se u konačnici pokažu kao skuplja.

Cijena izrade naših web stranica obuhvaća i brigu da korisnici Vašu stranicu pronađu i izdvoje od ostalih kao stranicu na kojoj će pronaći traženo i zadovoljti svoje potrebe.

Design-ERS se brine da konačni rezultat rada bude na vaše zadovoljstvo i proporcionalan zahtjevima i uloženim sredstvima.

U tom smislu prije same izrade web stranica obavljamo niz razgovora i konzultacija s Vama, upoznajemo se s vašom tvrtkom i poslom kojim se bavite, analiziramo (internet) tržište i obavljamo niz drugih pripremnih radnji. U razgovoru s Vama, koji je neformalan i ne obavezuje, nastojimo vas upoznati s našim dosadašnjim radom, čuti Vaše želje i potrebe, sukladno tome upoznati Vas s mogućnostima interneta kao sredstva za početak, nastavak ili proširenje vaše djelatnosti.
Grafička i dizajnerska rješenja prilagođavamo lakšem pregledavanju stranica i njihovoj upotrebi. Izrađene web stranice smještamo na internet i brinemo se da broj posjeta bude dovoljan za ostvarivanje namjere izrade web stranica.


S povjerenjem nam se obratite, bez obzira dali Vam treba naša kompletna usluga ili samo dio onog što je u našoj ponudi.

Po čemu smo drugačiji?

Uz oku ugodna i pregledna grafička rješenja, dizajn prilagođen svim preglednicima, najbitnija karakteristika web stranica izrađenih u design-ERS studiju i ono što ih razlikuje od ostalih web stranica je njihov položaj na pretraživačima. Izrada web stranica obuhvaća maksimizaciju broja posjeta vašim stranicama kao sastavni dio usluge prilikom izrade i održavanja web stranica. Stranice izrađene u design-ERS studiju mogu se pohvaliti vrlo visokim mjestom na pretraživačima za sve pojmove relevantne za njihov sadržaj.
Budući da se preko pretraživača ostvaruje preko 80% ukupnog prometa internetom i najveći broj ciljanih posjeta dolazi upravo preko tražilica, to ih čini lako dostupnim i što je najvažnije, komercijalno isplativim.Sve ste ovo već toliko puta čuli ili pročitali?!

Bez prevelike filozofije, uvjerite se sami Google pretragom nekoliko osnovnih pojmova relevantnih za djelatnost nekih tvrtki i organizacija koje su do sada koristile naše usluge:

Client d.o.o. - Agencija za marketing i usluge - Zagreb
(djelatnost: prodaja oglasnog prostora u hrvatskim medijima)

kombinacija pojmova

Apartments Vela Luka - Korcula - Croatia
(djelatnost: Booking privatnog smještaja - Vela Luka - Korčula)

kombinacija pojmova

Detaljnije statistike i primjere za ostale tvrtke i organizacije možete naći ovdje: portfolio


O čemu zapravo govorimo?!
Stranice www.client.hr i www.apartments-vela-luka.com korištene ovdje kao primjeri, nalaze se pri vrhu ( i dižu se na sam vrh) pretraživača za sve pojmove vezane uz njihovu tematiku i djelatnost.
Kao što smo ranije rekli budući da se preko pretraživača ostvaruje preko 80% ukupnog prometa internetom i najveći broj ciljanih posjeta dolazi upravo pomoću tražilica, to ove stranice čini lako dostupnim korisnicima pa samim time i komercijalno isplativim.


Održavanje web stranica znači upravo to: održavanje!
Uz izmjene i dopune sadržaja, održavanje vaših web stranica od strane design-ERS studija podrazumijeva i održavanje visoke (najviše moguće) pozicije na pretraživačima također kao sastavni dio usluge.

Želite li web stranice koje neće samo lijepo izgledati nego biti i komercijalno isplative, kontaktirajte nas:
Izrada web stranica

Isto učinite i ako niste zadovoljni plasmanom vaših postojećih stranica.

design-ERS - izrada web stranica

NJEMAČKO HRVATSKI RJEČNIK I HRVATSKO NJEMAČKI ONLINE RJEČNIKDesign-ERS izrada web stranica i internet marketing
Rječnik internet pojmova


Rječnik - kompletan popis


1. Google 43,7 %
2. Yahoo 28,8 %
3. MSN Search 12,8 %

Zastupljenost upotrebe pretraživača za 2006

Trenutno online: 3
Internet promocija
 
  korcula
vela luka
Croatia Villas
Dubrovnik Croatia
Organizacija kongresa

 

apartmani hrvatska
apartmani dalmacija
apartmani dubrovnik
apartmani istra
apartmani hvar
apartmani korčula
apartmani vela luka
apartmani donjerković
apartmani deacaeli
apartmani krk
apartmani trogir
apartmani biograd
apartmani brela
apartmani makarska
apartmani mljet
apartmani pag
apartmani cavtat
apartmani vodice
apartmani brač
apartmani vis
apartmani cres
apartmani lastovo
apartmani baška
apartmani novalja
apartmani selce
apartmani zaton
apartmani otok rab
privatni smjestaj


  stolarija
zaštitna mreža za oluke
pvc stolarija
aluminijska stolarija
bravarija
aluminijska bravarija
projektiranje
limarija
arhitektura
adaptacije stanova
uređenje interijera
Apolon bazeni
  web hosting
smještaj web stranica
pristup internetu

   

  nekretnine hrvatska
nekretnine istra
nekretnine dalmacija
nekretnine zagreb
nekretnine dubrovnik
nekretnine pula
nekretnine zadar
nekretnine rijeka
nekretnine krk
nekretnine Korčula
nekretnine hvar
prodaja apartmana
prodaja nekretnina
prodaja stanova

  tisak hrvatska
jutarnji list
vecernji list
slobodna dalmacija
glas istre
novi list
zadarski list
glas slavonije

  e trgovina

  otpad
zastita
priroda
zdravlje

  pakiranje

  namještaj
kuhinje
salon namještaja

  umjeravanje
lijekovi
INTERKONT
Studio otisak
Stomatološka ordinacija
Uklanjanje celulita
Izrada terarija
Glazbala Gojmerac
 
Programiranje i dizajn: design-ERS internet marketing i izrada web stranica © desig-ERS 2003